.

.

Уредни Влошки За Ветре За Мачки, 10 Брои

Уредни Влошки За Ветре За Мачки, 10 Брои

DEN 1.33

Износ
Залиха

Четири (4) 10 - Брои Торбички-Пурина Уредни Мачки Бриз Мачка Влошки Рефил пакет. Дел од уредниот систем За отпадоци Од Ветре За Мачки (се продава одделно). Ја апсорбира урината за да ви помогне да ги одржувате вашите мачки суви. Ги контролира мирисите на урината за да го оставите вашиот дом да мириса свежо и чисто. Дизајниран за домаќинства со повеќе мачки. Уредните Влошки за Ветре За Мачки се специјално дизајнирани влошки погодни за мачки кои брзо апсорбираат мирис и урина. Редовно менувајте се со уредниот систем За Отпадоци Од Мачкино Ветре. Абсорбентните Влошки Ги Контролираат Мирисите Абсорбентните влошки ја доловуваат влагата, оставајќи ја кутијата за отпадоци да мириса свежо до една недела. Едноставно заменете по потреба.

Карактеристики

Производи во категоријата