.

.

Rust-Oleum 249127-6pk сликарски допир 2x ултра покритие боја спреј, 12 мл, рамна црна боја, 6 пакет и 241526 удобност за удобност, црна, 2 во x 7,25 во

Rust-Oleum 249127-6pk сликарски допир 2x ултра покритие боја спреј, 12 мл, рамна црна боја, 6 пакет и 241526 удобност за удобност,

DEN 143.84

Износ
Залиха

Производ 1 : Идеален за употреба на внатрешни/надворешни површини, вклучувајќи дрво, пластика, гипс, метал, asonидарски и необјавен керамика. Производ 1 : Формулата заснована на нафта е низок мирис, отпор чипс и обезбедува долготрајна заштита. Производ 1 : Се суши да се допре за 20 минути и покрива до 12 квадратни метри по конзерва. Производ 1 : Трајната формула обезбедува одлична криење и непречено продолжува. Производ 2 : Обезбедува максимална контрола при прскање на кој било проект за сликање. Производ 2 : Го намалува заморот на прстите, правејќи ги големите проекти полесни. Производ 2 : Издржлива конструкција ја издржува повторната употреба. Производ 2 : Ергономскиот дизајн вклучува голем мек предизвикувач на допир. Производ 1 : Идеален за употреба на внатрешни/надворешни површини, вклучувајќи дрво, пластика, гипс, метал, asonидарски и необјавен керамика. Производ 1 : Формулата заснована на нафта е низок мирис, отпор чипс и обезбедува долготрајна заштита. Производ 1 : Се суши да се допре за 20 минути и покрива до 12 квадратни метри по конзерва. Производ 1 : Трајната формула обезбедува одлична криење и непречено продолжува. Производ 2 : Обезбедува максимална контрола при прскање на кој било проект за сликање. Производ 2 : Го намалува заморот на прстите, правејќи ги големите проекти полесни. Производ 2 : Издржлива конструкција ја издржува повторната употреба. Производ 2 : Ергономскиот дизајн вклучува голем мек предизвикувач на допир. Rust-Oleum 249127-6pk сликарски допир 2x ултра покритие боја, бои од 12 мл, рамна црна боја, 6 пакети на допир 2x ултра покритие бои за спреј нудат супериорна покриеност за побрзо завршување на проектот. Тие обезбедуваат тешка, привлечна завршница на скоро секоја внатрешна/надворешна површина. Дизајниран со врвот за спреј за удобност со поширока подлога за прсти за да се намали заморот предизвикан од континуирано прскање. Погодно секој спреј за агол се применува лесно оставајќи богата, длабока боја што ја носи убавината во вашиот проект. Неговиот ергономски дизајн обезбедува максимална контрола при користење на аеросолна боја, што го олеснува завршувањето на големите проекти. Удобноста за удобност на Ол-Олеум овозможува поголема контрола за мазна, професионална завршница. Вклучува активирање со 2 прсти за да се минимизира заморот. Безбедносното заклучување спречува неочекувано да прскаат бојата.

Карактеристики

Производи во категоријата