.

.

Нов каталитички конвертор одговара на Chevy/Chevrolet Equinox Captiva Sport GMC Terrain 2010-2014 2.4L

Нов каталитички конвертор одговара на Chevy/Chevrolet Equinox Captiva Sport GMC Terrain 2010-2014 2.4L

DEN 527.84

Износ
Залиха

Нов каталитички конвертор на издувни гасови и вклучува бесплатни заптивки и завртки. Fits Chevrolet Equinox 2.4 L 2014 - 2010, Chevrolet Captiva Sport 2.4 L 2015 - 2012 и GMC Terrain 2.4 L 2014 - 2010. Вклучува сè на фотографиите. Ве молиме, споредете ги вашите делови за да обезбедите точна вклопување. Не сертифицирани за продажба во Калифорнија, но ќе помине смог на CA. Ги заменува делот броеви 12609823, 327-00277, 327-02280 и 327-02317. Нов каталитички конвертор на издувни гасови и вклучува бесплатни заптивки и завртки. Fits Chevrolet Equinox 2.4 L 2014 - 2010, Chevrolet Captiva Sport 2.4 L 2015 - 2012 и GMC Terrain 2.4 L 2014 - 2010. Вклучува сè на фотографиите. Ве молиме, споредете ги вашите делови за да обезбедите точна вклопување. Не сертифицирани за продажба во Калифорнија, но ќе помине смог на CA. Ги заменува делот броеви 12609823, 327-00277, 327-02280 и 327-02317. Brand New Catalytic Converter Fits Chevy / Chevrolet Equinox Captiva Sport GMC Terrain 2010 - 2014 2.4 L Fits : 2010 - 2014 Chevrolet Equinox 2.4 L 2010 - 2014 Chevrolet Captiva Sport 2.4 L 2010 - 2014 GMC Terrain 2.4 L Includes Free Gasket and Bolts EPA approved for Сите возила во согласност со Федералните и Калифорнија, вклучително и возила со ниска емисија* во сите држави со исклучок на Калифорнија. Броеви за размени во делот ГМ Број на дел : 12609823 Други броеви на делови : 327-00277 327-02280 327-02317 Детални апликации : 2014 - 2010 Chevrolet Equinox 2.4 L 2015 - 2012 Chevrolet Captiva Sport 2.4 L 2014 - 2010 GMC Terrain 2.4 L.

Карактеристики

Производи во категоријата