.

.

Пакет со батерии што може да се полнат за дигитална камера/видео камера компатибилен со Pentax D L178, D Li78, DL178, DLI78

Пакет со батерии што може да се полнат за дигитална камера/видео камера компатибилен со Pentax D L178, D Li78, DL178, DLI78

DEN 383.84

Износ
Залиха

Pentax D L178, DL178, DLI78, D Li78, M50, M60, M60, S1 Black, S1, Chrome, S1, Green V20, W60, W80, Ricoh, DB 80, DB80, R50, Sanyo, DB L70, DBL70, VPC -E10, VPCE10, Nikon, S550, S550, S560, S660, Olympus, Li, 60 B, Fe-370, Li60 B, FE370. 680 m Ah. Pentax D L178, DL178, DLI78, D Li78, M50, M60, M60, S1 Black, S1, Chrome, S1, Green V20, W60, W80, Ricoh, DB 80, DB80, R50, Sanyo, DB L70, DBL70, VPC -E10, VPCE10, Nikon, S550, S550, S560, S660, Olympus, Li, 60 B, Fe-370, Li60 B, FE370. 680 m Ah. Премиум квалитет на полнење на батеријата за замена на батеријата компатибилен со наведениот модел (и). Батеријата може да се наполни со оригиналниот полнач за батерии/адаптер за наизменична струја или полнач за батерии за напојување. 680 m Ah.

Карактеристики

Производи во категоријата