.

.

Рудолф Шацкисте фигура „Светилник од песок“ 9x5x16cm Повторно украсување просторија Декор бања бања бања

Рудолф Шацкисте фигура „Светилник од песок“ 9x5x16cm Повторно украсување просторија Декор бања бања бања

DEN 308.80

Износ
Залиха

Напис во сите форми и варијации. Играме стока и руда планинска народна уметност. Во продавницата има написи во целиот извештај. Оригинална спакувана нова стока. Слика „Светилник од песок“ 9x5x16cm ново.

Карактеристики

Производи во категоријата