.

.

Сет на задниот шок кула Arrma AR330170

Сет на задниот шок кула Arrma AR330170

DEN 208.00

Износ
Залиха

Пластична конструкција, црна во боја. Лево и десно задни кули за шок JXS 07/24/13 IR/JXS. Овој производ е произведен во Кина. Хоби. Хоби. AR330170 Шок кула поставена задна, пластична конструкција, црна боја. Лево и десно задни кули за шок JXS 07/24/13 IR/JXS. Овој производ е произведен во Кина.

Карактеристики

Производи во категоријата