.

.

Walimex 500 mm 1: 8.0 DSLR леќи за Nikon Z Basyonet Black

Walimex 500 mm 1: 8.0 DSLR леќи за Nikon Z Basyonet Black

DEN 2.67

Износ
Залиха

Погодно за следниве фотоапарати : модели без огледала Z-серија Nikon Z6, Z7 и Z50. Прва класа, калено стаклени леќи ветуваат добар квалитет на сликата, рачно фокусирање. Робусно и детално изработено метално куќиште, ограничување на блиско фокусирање : приближно. 10 м. Со помош на цврстиот стегач на статив, леќите можат да се прицврстат на статив во оптимална точка на рамнотежа. Содржина на кутии : леќи на леќи Walimex 500/8.0, адаптер T2 за Nikon Z, торба за складирање од прва класа, германски прирачник за упатства (можеби не е на англиски јазик). Погодно за следниве фотоапарати : модели без огледала Z-серија Nikon Z6, Z7 и Z50. Прва класа, калено стаклени леќи ветуваат добар квалитет на сликата, рачно фокусирање. Робусно и детално изработено метално куќиште, ограничување на блиско фокусирање : приближно. 10 м. Со помош на цврстиот стегач на статив, леќите можат да се прицврстат на статив во оптимална точка на рамнотежа. Содржина на кутии : леќи на леќи Walimex 500/8.0, адаптер T2 за Nikon Z, торба за складирање од прва класа, германски прирачник за упатства (можеби не е на англиски јазик).

Карактеристики

Производи во категоријата