.

.

Флувал потопен дигитален термометар

Флувал потопен дигитален термометар

DEN 2.33

Износ
Залиха

Се одликува со голем LED дисплеј. Целосно потопен термометар. Голем екран за лесно читање. Земја на потекло : Кина. Се одликува со голем LED дисплеј. Целосно потопен термометар. Голем екран за лесно читање. Земја на потекло : Кина. Флувијалниот потопен дигитален термометар е дигитален аквариум термометар и за аквариуми за свежи и солена вода. Тоа помага брзо и ефикасно да се измери температурата на вашиот аквариум.

Карактеристики

Производи во категоријата