.

.

52 Qt. Замена за отпадоци за рециклирање на кабинетот Извлечете го организаторот на ѓубрето

52 Qt. Замена за отпадоци за рециклирање на кабинетот Извлечете го организаторот на ѓубрето

DEN 0.33

Износ
Залиха

52 Qt. (13 галони) Замена за отпадоци за отпадоци за рециклирање на кабинетот Извадете ги организаторите на ѓубрето или да се користи како слободна состојба. Производ Приближни димензии : 14 "Ширина x 11" Длабочина x 22 7/8 "Висина. Потребни се димензии на кабинетот : Потребни се димензии на ентериер - Висина : Минимална 23". Разновидно : соодветно за канцеларии, јавни места, ресторани, училишта, болници и други области со голем сообраќај за секоја дневна употреба. 52 Qt. Канти за отпадоци се достапни во бело #RHK5105230, сиво-металичко сребро #RHK51052100 и шампањ #RHK51052155. Квалитетен материјал : Цврста пластика со висок квалитет. Вистинска пластика обликувана во боја не згаснува со текот на времето. Направено во Германија. 52 Qt. Замена за отпадоци за отпадоци за рециклирање на кабинетот Извадете ги организаторите на ѓубрето. Со системот за рециклирање на кабинетот Кесебомер, ѓубрето е надвор од очите и е подготвен да се оддалечи или да се рециклира. Материјал : Цврста пластика со висок квалитет. 52 Qt. Соодветно за канцеларии, јавни простори, ресторани, училишта, болници и други области со голем сообраќај за секој ден употреба. Канти за отпадоци се достапни во бело #RHK5105230, сиво-металичко сребро #RHK51052100 и шампањ #RHK51052155. Димензии на производот : Ширина 14 "x длабочина 11" x висина 22 7/8 "Потребни се димензии на ентериер - висина : минимум 23".

Карактеристики

Производи во категоријата