.

.

2,85мм полимакер полисмајт PVB филамент 2,85мм чисто влакно, 750g - транспарентно печатење на филаментот PVB како PLA, лесен мапулив процес на пост со IPA алкохол, работа со пол?

2,85мм полимакер полисмајт PVB филамент 2,85мм чисто влакно, 750g - транспарентно печатење на филаментот PVB како PLA, лесен

DEN 2.33

Износ
Залиха

? 【Лесно е да се изедначи со алкохол】 - Полисмонт отпечатоци со слични конфиции како PLA -филаментот 2.85, дополнително може да биде лесно мазно со прскање на алкохол на моделот (ИПА 99%). ИПА малку ќе ја раствори првата обвивка на печатењето оставајќи мазна и сјајна завршница. Кажете чао на слоеви линии! Избрана боја : Исчистете го филаментот PVB 2.85мм (PVB Clear Filament). ? 【Бесплатен кревет за затегнување : 50˚C; Брзина : 60мм/с. ♻ 【【картонска количка】 - Доаѓа во надградена пакување со 3,0 верзија со целосно рециклирана картонска количка и кутија. ? Брзина : 60мм/с. ♻ 【【картонска количка】 - Доаѓа во надградена пакување со 3,0 верзија со целосно рециклирана картонска количка и кутија. ? Дозволете ни да ви помогнеме да ги добиете вашите совршени убави отпечатоци и да не контактирате преку секое време што ви треба.

Карактеристики

Производи во категоријата