.

.

Еколифестил Влошки За Повеќекратна Употреба За Отстранување Шминка-Памучни Кругови За Повеќекратна Употреба | Еколошки Влошки Што Се Перат За Сите Типови Кожа | Ек

Еколифестил Влошки За Повеќекратна Употреба За Отстранување Шминка-Памучни Кругови За Повеќекратна Употреба | Еколошки Влошки

DEN 1.67

Износ
Залиха

Убедете се во нашите еколошки производи денес.000 памучни топчиња за еднократна употреба!. Тие заменуваат до 10. СИТЕ ТИПОВИ КОЖА-Нашиот комплет памучни влошки за повеќекратна употреба вклучува 12 памучни влошки од бамбус за повеќекратна употреба. КВАЛИТЕТ НА КОЈ МОЖЕТЕ ДА МУ ВЕРУВАТЕ-Ние Во Еколифестил сме убедени во квалитетот на нашите производи. Влошките за лице за повеќекратна употреба се супер меки и можат да се користат дури и на чувствителна или сува кожа. Тоа е гаранција За Еколифестил за вас. Нашите влошки за очи за повеќекратна употреба се спакувани без пластика. ОДРЖЛИВИ ПРОИЗВОДИ - направете ја вашата промена сега и заменете ги памучните влошки за отстранување шминка со нашите влошки за повеќекратна употреба. Убедете се во нашите еколошки производи денес. Тоа е гаранција За Еколифестил за вас. Влошките за чистење се совршени за чистење на водоотпорни производи и за нежно пилинг на кожата, додека меките влошки се одлични за чувствителни области како очите. Нашите марамчиња за повеќекратна употреба се дизајнирани да траат дополнително долго за да не мора повеќе да купувате обични памучни влошки за отстранување шминка. Ова вклучува 4 бел пилинг и 8 црни меки влошки за шминка. Влошките за лице за повеќекратна употреба се супер меки и можат да се користат дури и на чувствителна или сува кожа. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА-Отстранувањето на шминката никогаш не било толку лесно. ЕКОЛОШКИ ПРИРОДЕН БАМБУС-Покрај 12 круга за лице за повеќекратна употреба, вклучуваме памучна торба за перење со врвки, за да можете лесно да ги чувате влошките.СИТЕ ТИПОВИ КОЖА-Нашиот комплет памучни влошки за повеќекратна употреба вклучува 12 памучни влошки од бамбус за повеќекратна употреба. Овие влошки за лице работат како вистинска гума за шминка и отстрануваат кармин, ајлајнер, маскара, крема за сончање и други производи едноставни и ефикасни. Апсолутно сакајте ги-или ќе ви ги вратиме парите. Ова вклучува 4 бел пилинг и 8 црни меки влошки за шминка. Поради нашиот повеќеслоен дизајн, перничињата за отстранување шминка што се перат се апсорбирачки и доволно дебели за употреба од двете страни. Влошките за чистење се совршени за чистење на водоотпорни производи и за нежно пилинг на кожата, додека меките влошки се одлични за чувствителни области како очите. Овие влошки за лице работат како вистинска гума за шминка и отстрануваат кармин, ајлајнер, маскара, крема за сончање и други производи едноставни и ефикасни. Влошките може да се мијат и повторно да се користат стотици пати, да заштедат пари и да го намалат отпадот од депонијата.000 памучни топчиња за еднократна употреба!. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА-Отстранувањето на шминката никогаш не било толку лесно. Нашите влошки за очи за повеќекратна употреба се спакувани без пластика. ОДРЖЛИВИ ПРОИЗВОДИ - направете ја вашата промена сега и заменете ги памучните влошки за отстранување шминка со нашите влошки за повеќекратна употреба. Нашите марамчиња за повеќекратна употреба се дизајнирани да траат дополнително долго за да не мора повеќе да купувате обични памучни влошки за отстранување шминка. Апсолутно сакајте ги-или ќе ви ги вратиме парите. ЕКОЛОШКИ ПРИРОДЕН БАМБУС-Покрај 12 круга за лице за повеќекратна употреба, вклучуваме памучна торба за перење со врвки, за да можете лесно да ги чувате влошките.

Карактеристики

Производи во категоријата