.

.

Паркер 07E22B13AC1 Едноделен Филтер/Регулатор, 3/8 BSPP, Поликарбонат Со Штитник За Метални Садови, Одвод На Пресврт, 5 микрони, 70 scfm, Тип На Ослободување, Опсег На Притисок на

Паркер 07E22B13AC1 Едноделен Филтер/Регулатор, 3/8 BSPP, Поликарбонат Со Штитник За Метални Садови, Одвод На Пресврт, 5 микрони,

DEN 2068.48

Износ
Залиха

Филтрите за компримиран воздух ги отстрануваат загадувачите и субмикроничните загадувачи од чистиот воздух во системите за ракување и подготовка на компримиран воздух. Чистиот компримиран воздух обезбедува и контролира енергија, пренесува материјали и е клучен за безбедно работење на опремата во многу индустрии. Филтрите за компримиран воздух ги отстрануваат честичките (нечистотија), маслото, водата и маслената пареа. Тие можат да се комбинираат со други единици, интегрирајќи се или со регулатор, кој го контролира вишокот притисок за подобри перформанси, или со лубрикатор, кој додава маслена магла во воздухот, или и двете. Тие обично се конструирани од метал, како што се цинк или нерѓосувачки челик тип 316, или транспарентен поликарбонат, и се достапни со опционални индикатори, мерачи и конфигурации за одвод во зависност од апликацијата. Филтрите за компримиран воздух се користат во широк спектар на апликации, вклучувајќи преработка на храна, електроника, здравствена заштита и инструменти, меѓу другите. Паркер Ханифин произведува електромеханички, хидраулични и пневматски технологии за движење и системи за ракување со течности, филтрирање, запечатување и заштита, контрола на климата, контрола на процесите и воздушни апликации. Компанијата, основана во 1918 година, е со седиште во Кливленд, ох.

Карактеристики

Производи во категоријата