.

.

Boxwave Полнач Компатибилен Со Astell &засилувач; Керн Acro CA1000-Меѓународен Pd Ѕид Полнач, 3 USB Меѓународен Адаптер За Полнење и Конвертор За Astell &засилувач; Керн Acro CA1000-Зимски

Boxwave Полнач Компатибилен Со Astell &засилувач; Керн Acro CA1000-Меѓународен Pd Ѕид Полнач, 3 USB Меѓународен Адаптер За Полнење

DEN 1279.20

Износ
Залиха

? [Сите ВО ЕДНО] Полнач Со Боксови Компатибилен Со Astell Меѓународниот Pd Wallиден Полнач може да се користи во 150+ земји, вклучувајќи ги сад, АУС, ВЕЛИКА БРИТАНИЈА и приклучоците НА ЕУ. ? [НАПОЛНЕТЕ ги СИТЕ УРЕДИ] Наполнете го Вашиот Acro CA1000 и 2 други уреди со вклучени 2 USB-a приклучоци и 1 USB-C за истовремено полнење!. ? [МОЌЕН] Дон?нека неговата мала големина ве измами! Меѓународниот Полнач За Ѕид PD може да произведе неверојатни 65w моќност за вашите уреди гладни за енергија кога користите USB-PD Порта. Наполнете Го Вашиот Acro CA1000, или кој било друг паметен телефон, таблети, додатоци, дури и вашиот лаптоп!. ? [ПАМЕТНА БЕЗБЕДНОСТ] механизам за заклучување На Пинови за БЕЗБЕДЕН приклучок на фиксни позиции. Работи И КАКО УНИВЕРЗАЛЕН КОНВЕРТОР. Ако имате уред кој има ѕиден полнач, овој производ ќе го претвори во приклучок на друга земја. ? [Сите ВО ЕДНО] Полнач Со Боксови Компатибилен Со Astell Меѓународниот Pd Wallиден Полнач може да се користи во 150+ земји, вклучувајќи ги сад, АУС, ВЕЛИКА БРИТАНИЈА и приклучоците НА ЕУ. ? [НАПОЛНЕТЕ ги СИТЕ УРЕДИ] Наполнете го Вашиот Acro CA1000 и 2 други уреди со вклучени 2 USB-a приклучоци и 1 USB-C за истовремено полнење!. ? [МОЌЕН] Дон?нека неговата мала големина ве измами! Меѓународниот Полнач За Ѕид PD може да произведе неверојатни 65w моќност за вашите уреди гладни за енергија кога користите USB-PD Порта. Наполнете Го Вашиот Acro CA1000, или кој било друг паметен телефон, таблети, додатоци, дури и вашиот лаптоп!. ? [ПАМЕТНА БЕЗБЕДНОСТ] механизам за заклучување На Пинови за БЕЗБЕДЕН приклучок на фиксни позиции. Работи И КАКО УНИВЕРЗАЛЕН КОНВЕРТОР. Ако имате уред кој има ѕиден полнач, овој производ ќе го претвори во приклучок на друга земја. Полнач со боксови Компатибилен Со Astell Меѓународниот Pd Wallиден Полнач може да се користи во 150+ земји, вклучувајќи ги сад, АУС, ВЕЛИКА БРИТАНИЈА и приклучоците НА ЕУ.Наполнете го Вашиот Acro CA1000 и 2 други уреди со вклучени 2 USB-a приклучоци и 1 USB-C за истовремено полнење!Дон?нека неговата мала големина ве измами! Меѓународниот Полнач За Ѕид PD може да произведе неверојатни 65w моќност за Вашиот Гладен За Енергија Acro CA1000. Наполнете го вашиот паметен телефон, таблети, додатоци, дури и вашиот лаптоп!Механизам за заклучување на пин за БЕЗБЕДЕН приклучок на фиксни позиции. Работи И КАКО УНИВЕРЗАЛЕН КОНВЕРТОР. Ако имате уред кој има ѕиден полнач, овој производ ќе го претвори во приклучок на друга земја.

Карактеристики

Производи во категоријата