.

.

Авиом АН-16/Јас Влез Модул

Авиом АН-16/Јас Влез Модул

DEN 1.33

Износ
Залиха

АВИОМ МОДУЛ ВЛЕЗ 16 КАНАЛ. АВИОМ МОДУЛ ВЛЕЗ 16 КАНАЛ. Влезниот Модул АН-16/и е единечна единица за простор на решетката што служи Како Влез А/Д за дигиталната змија. АН-16/јас исто така може да се користи како аналоген влез модул за систем за личен мониторинг. Ги претвора шеснаесетте аналогни аудио канали на ниво на линија во некомпресирани дигитални податоци со целосен пропусен опсег пренесени преку комерцијалниот а-нето протокол На Авиом. Сите влезови се избалансирани 1/4 " TRS приклучоци. Постои преку приклучок достапен за секој влез, што овозможува Влезниот Модул АН-16/и да се вметне во постоечка патека за аудио сигнал.НА предниот панел, АН-16/имам прекинувач за засилување со четири позиции (+22, +4, 0 и-10d B), прекинувачи за врски СО стерео канали и сигнални присутни И Клипни Led Диоди.Задниот панел НА АН-16/имам два реда од шеснаесет 1/4 " TRS приклучоци за аналоген Аудио Влез И Преку. За системски мрежни врски, постои приклучок За А-Нето И приклучок за Проширување А-нето. Приклучокот За Проширување А-нет овозможува комбинирање на повеќе ЕДИНИЦИ АН-16. Модуларниот систем лесно се реконфигурира во известување за моменти.Карактеристики : 16 x избалансирани 1/4 " TRS аудио влезови (наскоро доаѓаат конектори на Еуроблок) 16 x избалансирани Преку конектори а-Нето Надвор и а-Мрежни мрежни врски за проширување (Мачка-5) прекинувачи За Стерео Врски за секој пар канали со четири позиции (+22, +4, 0, -10db) куќиштето НА решетката 1 U Може Да се користи како влезен модул За Системот За Мешање На Личниот Монитор А-16 Вклучува напојување и Прирачник #html-тело [податоци-pb-стил="632018 FCD0 ADE"]{оправда-содржина : flex-start; приказ : flex; flex-насока : колона; позадина-позиција : лево врвот; позадина-големина : капак; позадина-повторете : не-повторување; позадина-прилог : скролувајте; граничен стил : никој; гранична ширина : 1px; Граница-Радиус : 0px; Маргина : 0px 0px 10px; баласт : 10px;}#HTML-ТЕЛО [ПОДАТОЦИ-pb-стил="632018fcd0aea"]{граничен стил : никој; граница-ширина : 1px; граница-радиус : 0px; маргина : 0px; подлога : 0px;}}#html-тело [податоци-pb-стил="632018fcd0af1"]{Боја : #41362f;}}#html-ТЕЛО [ПОДАТОЦИ-PB-СТИЛ="632018 FCD0 AF7"]{боја : #41362f;}}#html-тело [податоци-pb-стил="632018fcd0af.

Карактеристики

Производи во категоријата