.

.

Замена на батеријата ЗА КАСИО КАСИОПЕЈА К-835ПУ, Касиопеја Е-200, Касиопеја Е200ГР, Касиопеја Г-ДИН-ЦЕ200 Дел НЕ ЈК-214ЛТ, ЈК-835ПУ, Г-ДИН-ЦЕ200

Замена на батеријата ЗА КАСИО КАСИОПЕЈА К-835ПУ, Касиопеја Е-200, Касиопеја Е200ГР, Касиопеја Г-ДИН-ЦЕ200 Дел НЕ ЈК-214ЛТ, ЈК-835ПУ,

DEN 1.00

Износ
Залиха

Капацитет : 1000m Ah. Тип : Ли-јон. Напон : 3.7 В. Димензија : 51.54 х 39.31 х 7.03 мм. ние нудиме едномесечна бесплатна замена или целосна наплата доколку се појават проблеми со производот. Капацитет : 1000m Ah. Тип : Ли-јон. Напон : 3.7 В. Димензија : 51.54 х 39.31 х 7.03 мм. ние нудиме едномесечна бесплатна замена или целосна наплата доколку се појават проблеми со производот. Ние сме професионален снабдувач на батерии, носејќи се што е именувано БАТЕРИИ. Ние ја поддржуваме глобалната дистрибуција Во Америка, Азија, Европа, Блискиот Исток и Океанија, особено за Сад и Канада .- Компатибилен Модел : КАСИО Касиопеја К-835ПУКАСИО Касиопеја Е-200КАСИО Касиопеја Е200ГКАСИО Касиопеја Г-ДИН - ЦЕ200-Компатибилен Број На Дел Од Батеријата : КАСИО ЈК-214ЛЦАСИО ЈК-835ПУКАСИО Г-ДИН-ЦЕ200-Рохс одобрени за токсични бесплатни.- СЕ И ИСО9001 Сертификат за обезбедување на квалитет.Совети Пред Купувањетополнете внимателно потврдете го компатибилниот модел и бројот на делот од батеријата пред да го купите. Ако не сте сигурни, ве молиме испратете ни е-пошта со вашите детали за батеријата или слики, ние ќе ви дадеме професионални предлози.

Карактеристики

Производи во категоријата