.

.

Валтер ВАЛЕНИТ 3 О. Д. ЛИЦЕ Мил Ф4048.УБ26. 076.З07. 10 1 Пилот 7 Џебови 3.0-АР7052АМ2

Валтер ВАЛЕНИТ 3 О. Д. ЛИЦЕ Мил Ф4048.УБ26. 076.З07. 10 1 Пилот 7 Џебови 3.0-АР7052АМ2

DEN 1.67

Износ
Залиха

ЈА КУПУВАТЕ МЕЛНИЦАТА НА СЛИКАТА.ПРОДАДЕНИ ОД M & J АЛАТКИ LLCDAYTON, ОХАЈОПРОИЗВОД СПЕЦИФИКАЦИИ : СОСТОЈБА : КОРИСТЕН ВЕ МОЛИМЕ ВИДЕТЕ ФОТОГРАФИИ ЗА СОСТОЈБА И ФОТОГРАФИИ #5 И #6 ЗА ОШТЕТУВАЊЕ НА ЏЕБОВИТЕ.ДИЈАМЕТАР НА СЕЧЕЊЕ И ЕТИКЕТИРАЊЕ : 3 " F4048.УБ26. 076.З07. 10ПИЛОТ / АРБОР ДИЈАМЕТАР И ШИРИНА НА КЛУЧОТ : 1 " ПИЛОТ ПИЛОТ ДИЈАМЕТАР3/8 ШИРИНА НА КЛУЧОТ ВМЕТНИ АГОЛ НА ОЛОВО : 90 ДЕГМАПРОИЗВОДИТЕЛ / БРЕНД : ВАЛТЕР ВАЛЕНИТ ВИ БЛАГОДАРИМЕ за ВАШИОТ БИЗНИС!ЛОКАЦИЈА : ФР-5-1-Х-5.

Карактеристики

Производи во категоријата