.

.

БРЗ 170604-4 Uscar До Минимум Тип Гориво Инјектор Адаптер Темперамент

БРЗ 170604-4 Uscar До Минимум Тип Гориво Инјектор Адаптер Темперамент

DEN 1.67

Износ
Залиха

ОСКАР до минимален тип. Овозможете лесно доградување и на електронските инјектори за гориво во нов и стар стил. Реконструира минимален инјектор во ремен ЗА ОСКАР. Брзите Прицврстувачи На Адаптерот за Инјектор за Гориво и Комплетите за Конектори овозможуваат лесно доградување и на електронските инјектори за гориво во нов и стар стил. Инјекторите за гориво во нов стил може да се користат на возила опремени со Минимални конектори во постар стил. Реконструкцијата На инјектор За Минимимер во ремен ЗА ОСКАР е исто така можна со различен ремен за адаптер. Достапни се и комплети за конектори, комплетирани со терминали, заптивки и приклучоци. Овозможување директно повторно прекинување на постојните ремени со правилни конектори, Или Минималец или ОСКАР.

Карактеристики

Производи во категоријата