.

.

7х5х3 Стандардни Брановидни Кутии - РСЦ Картонски Кутии За Пакување Пошта Картони За Подвижни Кутии За Испорака

7х5х3 Стандардни Брановидни Кутии - РСЦ Картонски Кутии За Пакување Пошта Картони За Подвижни Кутии За Испорака

DEN 649.60

Износ
Залиха

7 "Должина х 5"Ширина х 3" Длабочина (Висина). Стандардните Брановидни Кутии РСЦ се направени од рециклиран и пост-потрошувачки картон. максимална граница на тежина од 65 килограми. Димензиите се дадени по редослед-должина x ширина x длабочина за внатрешниот отвор. Димензиите се дадени по редослед-должина x ширина x длабочина за внатрешниот отвор. Стандардните Брановидни Кутии РСЦ се направени од рециклиран и пост-потрошувачки картон. Забелешка : Должината е најшироката димензија на отворот во кутијата. Ширината е најмалата димензија на отворот во кутијата. Длабочината е растојанието во кутијата од отворот до дното на кутијата.

Карактеристики

Производи во категоријата