.

.

Delock Конвертор IDE 40 пински НА SATA / SATA > IDE 40pin поддржува ПИО &засилувач; УДМА режими

Delock Конвертор IDE 40 пински НА SATA / SATA > IDE 40pin поддржува ПИО &засилувач; УДМА режими

DEN 303.04

Износ
Залиха

Овој конвертор Од Делок ви овозможува да го конвертирате интерфејсот на ВАШИТЕ IDE дискови ВО SATA или интерфејсот НА SATA дискови ВО IDE 40 pin. Спецификација ? Конектор : 1 x IDE 40 pin женски 1 x sata 7 pin женски (жолт-домаќин) 1 x sata 7 pin женски (црн уред) 1 x 4 pin конектор за напојување женски? SATA 1.5 Gb/s и ултраa 133 спецификација? IDE поддржува РЕЖИМ НА ПИО и РЕЖИМ НА УДМА? ИД поставки преку прекинувач За Мајстор / Роб / Кабел Изберете режим? Погоден за хард дискови или оптички дискови? ЛЕР индикатор за моќ и пристап? Ос независен, без инсталација на возачот неопходни Системски барања ? Слободен IDE 40 пински или SATA порта пакет содржина ? Конвертор IDE > SATA / SATA > IDE? 7 пин САТА кабел? Кабел за напојување? Кориснички прирачник Пакет ? Малопродажна Кутија.

Карактеристики

Производи во категоријата