.

.

Добијте прилепувања! Перење Детергент Сапун Пакс, Тој Компатибилен, Долготраен Мирис, Месечината Бриз, 60 брои

Добијте прилепувања! Перење Детергент Сапун Пакс, Тој Компатибилен, Долготраен Мирис, Месечината Бриз, 60 брои

DEN 1.00

Износ
Залиха

3-во-1 : Добијте детергент, Засилување На Окси и Свежина на Фебриз. 6 недели свежина од миење до носење. 50% повеќе мирис отколку Добивање течен детергент за перење. Работи во сите машини за перење дури и во ладна вода. Чувајте подалеку од дофат на деца. Добијте прилепувања! пакетите за детергент за перење се преполни со 50% повеќе мирис отколку да Добијат течен детергент за перење. Вооружени со моќта За борба против дамки На Окси и фебрезе, тие не ви даваат ништо друго освен одлични, чисти алишта со неверојатен мирис. Користете со секое поставување алишта, бидејќи Добијте прицврстувања! Пакс се раствора и во топла и во ладна вода и ДАЛИ Е тој компатибилен. Лесниот, прекрасен мирис на приливите Од Ветре На Месечината ќе направи вашиот нос да се чувствува како да е во рајот.

Карактеристики

Производи во категоријата