.

.

Те-КО 53652 Клипот, Притиснете Фит, СС, 0.788

Те-КО 53652 Клипот, Притиснете Фит, СС, 0.788

DEN 0.67

Износ
Залиха

Материјалот за тело и нос е нерѓосувачки челик 303. Издржува високи температури. Не прилагодување на конецот. Земја на потекло : Сад. Материјалот за тело и нос е нерѓосувачки челик 303. Издржува високи температури. Не прилагодување на конецот. Земја на потекло : Сад. Се користи во разни готови производи како прицврстувач. Често се користи во апликации за заклучување и обезбедување. Се користи во дизајнот на тела каде што дел е индексиран преку лоцирана или слепа дупка. Се користи во различни тела и оем апликации.

Карактеристики

Производи во категоријата