.

.

Волјај Пневматски Електромагнетниот Воздушен Вентил 3В210-06 ДЦ 24В ПТ 1/8 2 Позиција 3 Начин Нормално Отворен

Волјај Пневматски Електромагнетниот Воздушен Вентил 3В210-06 ДЦ 24В ПТ 1/8 2 Позиција 3 Начин Нормално Отворен

DEN 234.56

Износ
Залиха

Модел : 3 V210-06; Тип На Работа : Директно Дејство. Влез = Излез = ПТ 1/8". Тип : 2 Позиција 3 Начин; Потрошувачка На Енергија : 24vdc € 10%. Течност : Воздух, Вода, Гас; Притисок : 0,15-0,8 Мпа. Содржина на пакетот : 1 х Електромагнетниот Вентил. Модел : 3 V210-06; Тип На Работа : Директно Дејство. Влез = Излез = ПТ 1/8". Тип : 2 Позиција 3 Начин; Потрошувачка На Енергија : 24vdc € 10%. Течност : Воздух, Вода, Гас; Притисок : 0,15-0,8 Мпа. Содржина на пакетот : 1 х Електромагнетниот Вентил. Широко се применува на пневматскиот систем и механизам, како што се текстилната индустрија, лесната индустрија и хемиската индустрија итн.Генерално може да се користи за возење на насоката на протокот на воздух на механичкиот цилиндар со двојно дејство.

Карактеристики

Производи во категоријата