.

.

Сафко Оган-Безбеден Отпад КОРПА SAF9616BL

Сафко Оган-Безбеден Отпад КОРПА SAF9616BL

DEN 247.84

Износ
Залиха

Продадени како 1 Секој. Блузи за винил браник координирани во боја за да помогнат во заштитата на мебелот. Не - мар полиетиленски нозе. Подигнато 1 " дното може да помогне во спречување на пренос на топлина на подот. Тежок челик отпорен на пункција. Завршна облога во прав за издржливост. Продадени како 1 Секој. Блузи за винил браник координирани во боја за да помогнат во заштитата на мебелот. Не - мар полиетиленски нозе. Подигнато 1 " дното може да помогне во спречување на пренос на топлина на подот. Тежок челик отпорен на пункција. Завршна облога во прав за издржливост. Садовите од челик отпорни на пункција се совршени за употреба низ работниот простор. Блузи за винил браник координирани во боја за да помогнат во заштитата на мебелот. Не-мар полиетиленски стапала за заштита на подови. Подигнато 1 " дното може да помогне да се спречи пренос на топлина на подот. Завршна облога во прав за издржливост.

Карактеристики

Производи во категоријата