.

.

Делукс А-Рамка Стојат Само | Сигнализација | Не Графика Вклучени

Делукс А-Рамка Стојат Само | Сигнализација | Не Графика Вклучени

DEN 3.33

Износ
Залиха

ПЕЧАТЕЊЕТО ТАМПА Е ОТВОРЕНО ЗА БИЗНИС. Во моментов работиме според нормални распореди за производство и испорака. Ние длабоко се грижиме за одржување на нашите вработени и клиенти безбедни и здрави. Ние вредно практикуваме безбедносни мерки во рамките на нашиот објект за да се осигураме дека секој вработен е безбеден и заштитен. Тие вклучуваат социјално дистанцирање и често дезинфицирање на сите области и површини со висок допир. Овие мерки исто така ќе помогнат вашето пакување и производ да бидат безбедни и заштитени. ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ : Печатењето тампа нуди 2 уникатни верзии на Овој Бел Тежок Знак А-Рамка. Делукс верзијата вклучува само пластичен држач ЗА А-Рамка. Не Се вклучени Графикони со оваа листа. Стандардната верзија го вклучува И пластичниот држач ЗА А-Рамка. Ниту Една Графика не е вклучена во оваа листа. Двата типа На Држачи се шупливи и можат да се полнат со вода или песок за зголемена стабилност. Димензиите на површината за печатење се широки 24 инчи и високи 36 инчи. ГРАФИКА И ДИЗАЈН : Не постојат графики вклучени со оваа листа. Ова е САМО За Штандот А-Рамка. УПОТРЕБА НА ПРОИЗВОДОТ : нашите знаци А-Рамка се совршени за деловна или лична употреба. Ставете ги овие знаци каде што можат јасно да се прочитаат за минувачите. На настани, продажба во дворот, нови деловни локации или настани од изборната кампања. ПРОИЗВОДСТВО/ИСПОРАКА : НАШИТЕ Луксузни Штандови Со Рамка НАВИСТИНА БРЗО! Откако ќе се купи вашата нарачка, ние пакуваме и испраќаме во рок од 5 работни дена! Нашите нормални работни часови се Пон–Пет, 9 часот наутро-5 часот, без празници. ПЕЧАТЕЊЕТО ТАМПА Е ОТВОРЕНО ЗА БИЗНИС. Во моментов работиме според нормални распореди за производство и испорака. Ние длабоко се грижиме за одржување на нашите вработени и клиенти безбедни и здрави. Ние вредно практикуваме безбедносни мерки во рамките на нашиот објект за да се осигураме дека секој вработен е безбеден и заштитен. Тие вклучуваат социјално дистанцирање и често дезинфицирање на сите области и површини со висок допир. Овие мерки исто така ќе помогнат вашето пакување и производ да бидат безбедни и заштитени. ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ : Печатењето тампа нуди 2 уникатни верзии на Овој Бел Тежок Знак А-Рамка. Делукс верзијата вклучува само пластичен држач ЗА А-Рамка. Не Се вклучени Графикони со оваа листа. Стандардната верзија го вклучува И пластичниот држач ЗА А-Рамка. Ниту Една Графика не е вклучена во оваа листа. Двата типа На Држачи се шупливи и можат да се полнат со вода или песок за зголемена стабилност. Димензиите на површината за печатење се широки 24 инчи и високи 36 инчи. ГРАФИКА И ДИЗАЈН : Не постојат графики вклучени со оваа листа. Ова е САМО За Штандот А-Рамка. УПОТРЕБА НА ПРОИЗВОДОТ : нашите знаци А-Рамка се совршени за деловна или лична употреба. Ставете ги овие знаци каде што можат јасно да се прочитаат за минувачите. На настани, продажба во дворот, нови деловни локации или настани од изборната кампања. ПРОИЗВОДСТВО/ИСПОРАКА : НАШИТЕ Луксузни Штандови Со Рамка НАВИСТИНА БРЗО! Откако ќе се купи вашата нарачка, ние пакуваме и испраќаме во рок од 5 работни дена! Нашите нормални работни часови се Пон–Пет, 9 часот наутро-5 часот, без празници.

Карактеристики

Производи во категоријата