.

.

Х-Хаибеи 1 Батерија Винч Брз Конектор Капаче За Капаче За Прашина ЗА 175 ПРИКЛУЧОК За Приклучок Крај Црна Гума

Х-Хаибеи 1 Батерија Винч Брз Конектор Капаче За Капаче За Прашина ЗА 175 ПРИКЛУЧОК За Приклучок Крај Црна Гума

DEN 216.00

Износ
Залиха

количина : 1 капа. Овој комплет одговара ЗА приклучок ЗА конектор 175А, 55ммх23мм (внатрешна големина). боја : црна. Го одржува приклучокот чист и го продолжува неговиот животен век. Гумена конструкција. количина : 1 капа. Овој комплет одговара ЗА приклучок ЗА конектор 175А, 55ммх23мм (внатрешна големина). боја : црна. Го одржува приклучокот чист и го продолжува неговиот животен век. Гумена конструкција. Го одржува приклучокот чист и го продолжува неговиот животен век. Гумена конструкција.

Карактеристики

Производи во категоријата