.

.

Garmin InReach Мини, Лесен И Компактен Сателитски Комуникатор, Црна &засилувач; Ранец Тетер Додаток За Garmin Уреди

Garmin InReach Мини, Лесен И Компактен Сателитски Комуникатор, Црна &засилувач; Ранец Тетер Додаток За Garmin Уреди

DEN 1.00

Износ
Залиха

Производ 1 : Мал, цврст, лесен сателитски комуникатор овозможува двонасочни текстуални пораки користејќи ја 100% глобалната мрежа Иридиум (потребна е сателитска претплата). Производ 1 : Активирајте интерактивен СОС до центарот за следење и спасување 24/7 (потребна е сателитска претплата). Производ 1 : Пристап до мапи за преземање, ГРАФИКОНИ НА НОАА ВО САД, воздушни слики во боја и многу повеќе со користење на бесплатната Апликација Garmin Earthmate и компатибилни уреди. Производ 1 : Опционална услуга за временска прогноза за пристап обезбедува детални ажурирања директно на Вашиот мини или спарен уред; достапни се основни и премиум временски пакети. Производ 2 : Ранец Врзуваат. Производ 2 : Издржлива најлонска обвивка за ремени. Производ 2 : 2-Инчен - 14-Инчен прилагодлив ремен. Производ 2 : Компатибилен со следната Серија Гармин : етрекс 10,20,30-Орегон-Дакота-ГПСМАП 62. Garmin In Reach Мини, Лесен и Компактен Сателитски Комуникатор, Blackin Reach Mini е вашата врска за одржување на контакт надвор од мрежата. Тоа е нашиот сателитски комуникатор со големина на дланка за авантури каде што големината и тежината се важни. in Reach Mini ви овозможува да испраќате и примате текстуални пораки, да го следите и споделувате вашето патување и, доколку е потребно, да активирате сос предупредување за да контактирате СО тимот ЗА одговор ПРИ ИТНИ случаи GEOS 24/7. Со допре до поврзување, вашето семејство и пријателите ќе знаат дека можат да останат во контакт на глобално ниво.Додаток за Врзување на Ранецот гармин За Уредите На Гармин, Тетивата На Ранецот се одликува со издржлива најлонска обвивка со додаток за јамка-н-јамка што може да го собере секој стил на ремен за рамо со ширина до 3,75 Инчи и е Модуларна Лесна Опрема за Носење Товар (МОЛЕ) компатибилна. Кога уредот е одвоен од куката-n-јамка, држачот на ' рбетот и прилагодливиот (од 2-Инчен до 14-Инчен) кабел за јаже обезбедуваат уредот да остане со вас во секое време.

Карактеристики

Производи во категоријата