.

.

Скрупули Пламен Нагласува Дополнителен Засилувачки Концентрат, 16 Унца

Скрупули Пламен Нагласува Дополнителен Засилувачки Концентрат, 16 Унца

DEN 0.67

Износ
Залиха

Концентриран засилувач (не белило во прав) кој обезбедува забрзано дејство на кревање. Дејството на кревање се контролира со бројот на користени топки. Секоја топка претставува 11/2-2 нивоа на подигнување, давајќи му контрола на колористот на косата при одредување на количината на постигнатиот лифт. Не се тестираат на животни. Произведено во Сад. Високо концентриран прашок за засилување што ја забрзува обработката и го зголемува дејството на осветлување на Пламените Моменти На Скрупулите Тонер Инфузија Гел Боја Систем.

Карактеристики

Производи во категоријата