.

.

Во-Соба® Остри Системи За Отстранување, 5 qt [ 1 Systems.]

Во-Соба® Остри Системи За Отстранување, 5 qt [ 1 Systems.]

DEN 2.00

Износ
Залиха

Изберете капак во стилот на поштенско сандаче или секогаш отворен капак. Користете ги овие системи за контејнери за практично отстранување на користените игли на лице место без опасности од повторното повторување. Системите за контејнери со остри Во Просторијата имаат хоризонтален отвор за капка за економично отстранување на шприцот со една рака. Контејнерите имаат етикета за биоопасност и се достапни во проѕирен или проѕирен црвен полипропилен. Контејнерите со капак во стилот на поштенското сандаче се затворени кога не се користат. Контејнерите со секогаш отворен капак ќе соберат поголеми шприцеви и ќе понудат брзо и лесно отстранување на острици. Изберете од голем број големини. Сите контејнери имаат брава за конечно отстранување.

Карактеристики

Производи во категоријата