.

.

#7 монета бел плик за мали делови, готовина, накит итн., 500 по кутија

7 монета бел плик за мали делови, готовина, накит итн., 500 по кутија

DEN 0.67

Износ
Залиха

Големина : 3,5 "x 6,5". Тешка категорија 24# Бели коверти. Затворање на гуми за размавта. Наменето за банка, касиери, мали делови. за лична или деловна употреба. Направено во САД до следниот ден етикети ТМ. Големина : 3,5 "x 6,5". Тешка категорија 24# Бели коверти. Затворање на гуми за размавта. Наменето за банка, касиери, мали делови. за лична или деловна употреба. Направено во САД до следниот ден етикети ТМ. Овие коверти # 7 монети (3,5 x 6,5) се совршена големина за складирање на мали работи. Седум плик на монети е со големина за складирање на рамни монети и други мали богатства. Чувајте голем фонд од овие мали коверти за да можете да ги имате и да ги користите за скоро сè. Пликот безбедно има најразлични мали предмети, вклучувајќи банка, готовина, касиери, проверки, монети, занаетчиски материјали, копчиња, електронски делови, иглички, ореви, нокти, бонбони, забави, белешки, мали картички, подароци за празници, подароци за депозити, депозити за депозити , Дистрибуирање, обетки, картичка за подароци, лабораториски примероци, платен список, клучеви, прстени, завртки, семе, марки, мали делови, парични пари, заби за заби, часовници и повеќе. И покрај нашиот раст, ние сме компанија со индивидуализиран допир. Ние користиме само хартија со највисок квалитет и мастила на сите наши производи за супериорни перформанси. Со најсовремени капацитети за производство на печатење и супериорен квалитет на бојата, брендот следниот ден е етикетирано со традиција на конзистентност на производот и иновации напојувани од оперативна извонредност. Од нашето започнување пред повеќе од две децении, ние станавме да станеме национално признат бренд.

Карактеристики

Производи во категоријата