.

.

Завидни микробранови француски лаванда миризливи кадифен слон

Завидни микробранови француски лаванда миризливи кадифен слон

DEN 0.33

Износ
Залиха

Комплетно микробранова кадифен мека играчка која ги исполнува сите американски безбедносни стандарди за сите возрасти. Исполнет со природно жито и сушен француски лаванда за да обезбеди смирувачка топлина и удобност. Произведено со супер квалитетни супер меки ткаенини повеќе од 20 години. Одлично олеснување на стресот, другар за спиење, дневен пријател, придружник за патувања, ја смирува стомакот, ја намалува вознемиреноста, одлично за олеснување на колика и толку утешно. Загревањата се водечки и доверлив бренд на топла и ладна терапија кадифен играчки и спа подароци. Комплетно микробранова кадифен мека играчка која ги исполнува сите американски безбедносни стандарди за сите возрасти. Исполнет со природно жито и сушен француски лаванда за да обезбеди смирувачка топлина и удобност. Произведено со супер квалитетни супер меки ткаенини повеќе од 20 години. Одлично олеснување на стресот, другар за спиење, дневен пријател, придружник за патувања, ја смирува стомакот, ја намалува вознемиреноста, одлично за олеснување на колика и толку утешно. Загревањата се водечки и доверлив бренд на топла и ладна терапија кадифен играчки и спа подароци.

Карактеристики

Производи во категоријата