.

.

De nora 141bo79u01bt раствор на калиум јодид, 5%

De nora 141bo79u01bt раствор на калиум јодид, 5%

DEN 902.72

Износ
Залиха

Во согласност со методите APHA 409 C, D-1253 и EPA методот 4500-CL-D и E. овозможува хлор на ниско ниво да се утврди на точката на празнење. Титрира до електрична крајна точка. Сигурен. Изведба на високо ниво. Во согласност со методите APHA 409 C, D-1253 и EPA методот 4500-CL-D и E. овозможува хлор на ниско ниво да се утврди на точката на празнење. Титрира до електрична крајна точка. Сигурен. Изведба на високо ниво. Одредува бесплатни, комбинирани или вкупни остатоци од хлор, како и преостаната бром, јод, озон, перманганат или хлор диоксид. Внатрешно монтиран прекинувач се користи за избор на нормален опсег на чувствителност од 1 до 10 ppm, или висок опсег на чувствителност од до 5 ppb (0,005 mg/L) Cl2. Работниот пипет е исполнет од внатрешна торба што може да се склопи со едно пит, која содржи 0,00564 N титрант на фенил арзин оксид. Тековниот проток помеѓу електродите е означен на милиметар на предната панел на титрирани. Користете електрода за електрода и бакарна референтна електрода на платина.

Карактеристики

Производи во категоријата