.

.

Bosch 85640M 3-3/8 In. X 9/16 во. Карбид го собра огеизот на панелот

Bosch 85640M 3-3/8 In. X 9/16 во. Карбид го собра огеизот на панелот

DEN 1.67

Износ
Залиха

Матични намалувања директно или криви вметнувања на панелот за кренати врати на панелите што се користат со 85625 MC за да се намалат стилови и шини. Дизајнот за намалување на контролата помага во минимизирање на повратот. Советите за микрогруин карбид обезбедуваат супериорна отпорност на абење и долг живот. За употреба само со табела за рутер. Компактниот пилотски пилотски водичи се малку по работ на материјалот. Матични намалувања директно или криви вметнувања на панелот за кренати врати на панелите што се користат со 85625 MC за да се намалат стилови и шини. Дизајнот за намалување на контролата помага во минимизирање на повратот. Советите за микрогруин карбид обезбедуваат супериорна отпорност на абење и долг живот. За употреба само со табела за рутер. Компактниот пилотски пилотски водичи се малку по работ на материјалот. Опис на производот Со адаптерот за ротирачки чекан на Bosch HA1030 SDS-MAX до SDS-PLUS, корисникот има можност да ја прошири разноврсноста на ротациониот чекан SDS-Max, без да донесе дополнителна алатка. Адаптерот овозможува да се користат додатоци SDS-Plus со алатка SDS-Max. Адаптерот е компатибилен со другите брендови на ротирачки чекани SDS-Max. Овој солиден адаптер се спротивставува на професионалните барања за работни места. Од производителот, собраните панели со карбид, се секачи за микрогрупи што се користат за производство на подигнати намалувања на панели по исправени и заоблени рабови на панелот.

Карактеристики

Производи во категоријата