.

.

Занаетчија V-серија на клуч за клучеви, мм, флексибилна глава, 7 парчиња

Занаетчија V-серија на клуч за клучеви, мм, флексибилна глава, 7 парчиња

DEN 1.00

Износ
Залиха

Пристапете до тесни простори : 5 лак за лак. Достигнете до тешки сврзувачки елементи : 180 Артикулацијата на главата додава разноврсност. Помага во зголемување на вртежниот момент : дизајн на долг панел за потпора. Поддржано со гаранција за живот : дизајниран да го испорача квалитетот и издржливоста што се очекува од марката занаетчија - доколку производот не успее да го изврши, ние ќе го замениме. Изведбата со висок степен е на вашите прсти со V-Series XXL метрички метрички единечни флексибилни глави со двојна кутија крајна клуч. Дизајнот со 72 заби на крајот на кутијата обезбедува брзо и издржливо решение за ракување за професионалци на работа. Другиот крај има продолжен крај на кутијата со 6 точки, што обезбедува подобар пристап до и ангажирање на сврзувачки елементи во вдлабнати позиции. Екстра-долгите се справуваат со лесен дизајн, дизајнот на I-зраци додава контрола додека одржува сила. Вертикалната решетка за клучеви е дизајниран да се вклопи во повеќето фиоки за складирање на метали, обезбедувајќи им на корисниците организирано место за чување на своите клучеви.

Карактеристики

Производи во категоријата