.

.

ABB CP3-10R-01 22мм собрани клубови, продолжено, црвено, компактно

ABB CP3-10R-01 22мм собрани клубови, продолжено, црвено, компактно

DEN 614.40

Износ
Залиха

Боја : црвена. IP/NEMA рејтинг : 13, 4x, 4, 12, 3 R, 1. Тип : Моментарна, продолжена, не-осветлена. Контрола на Волтс AC : 120, 240. Контрола на волти DC : 240, 125. Дел Број : 662019041666 Дел : ABB CP3-10 R-01 22мм собрани притисок, продолжен, црвен, компактен 22,5 мм, не-изолиран, црвена, пластична, продолжена, продолжена, Моментен, компактен стил на стилот на стилот, оценет 300 V. Оценка на NEMA : 1, 3 R, 4, 4x, 12, 13. Вклучува : 1 Нормално затворен контакт. Боја : Црвена IP/NEMA Оценка : 13, 4x, 4, 12, 3 R, 1 тип : моментално, продолжено, не-осветлени волти Контрола на наизменична струја : 120, 240 волти DC Контрола : 240, 125 исто така познат како : 662019041667, ABBCP310 R01, ABB, CP3-10 R-01, собрани тркалезни притисоци, 22мм Pushbuttons, пилот уреди, контрола, автоматизација еквивалентно на : .

Карактеристики

Производи во категоријата