.

.

Филм за заштитник со 2 пакети Ваксон, компатибилен со iodata IO Data SSPL-UT500K SSPL-UT црна налепница кожа [не заштитени заштитени стакло екрани]

Филм за заштитник со 2 пакети Ваксон, компатибилен со iodata IO Data SSPL-UT500K SSPL-UT црна налепница кожа [не заштитени заштитени

DEN 2.00

Износ
Залиха

Погледнете го насловот за компатибилни модели. Покријте ги гребнатинките и да ви дадете нов уред. Ефективно заштитете го вашиот уред од нова несакана нула. Материјал со јаглеродни влакна со дифузни дупки, adsorbed без меур и може ефикасно да ја расипе топлината. Хидрофобна и олео-фобична обвивка за да се намали потта и да се намалат отпечатоците од прсти. Без леплив остаток кога е отстранет. Погледнете го насловот за компатибилни модели. Покријте ги гребнатинките и да ви дадете нов уред. Ефективно заштитете го вашиот уред од нова несакана нула. Материјал со јаглеродни влакна со дифузни дупки, adsorbed без меур и може ефикасно да ја расипе топлината. Хидрофобна и олео-фобична обвивка за да се намали потта и да се намалат отпечатоците од прсти. Без леплив остаток кога е отстранет. Детали за производот : 1.Фефектно заштитете го вашиот уред од несакани гребнатини. Чувајте го вашиот уред сосема нов. 2. Ултра-тенок дизајн обезбедува оригинално чувство на допир.3.Дансиран Олео-фобичен и хидрофобна специјална обвивка спречува отпечатоци од прсти, остатоци од нафта, течности, пот или повеќе од влијание врз заштитата на вашиот уред.

Карактеристики

Производи во категоријата