.

.

Greenfield Threading 423048 Die Систем Комплетен склопување, 9/16-18#5, јаглероден челик, неоткриен облога, десно сечење, 2 парчиња

Greenfield Threading 423048 Die Систем Комплетен склопување, 9/16-185, јаглероден челик, неоткриен облога, десно сечење, 2

DEN 1256.00

Износ
Залиха

Форма на конец : УНФ. Тема на темата : 18. Големина на низата : 9/16-инчи. Големината на низата еквивалент : 0,5625 инчи. Големината на низата еквивалент (метрика) : 14.29мм. Форма на конец : УНФ. Тема на темата : 18. Големина на низата : 9/16-инчи. Големината на низата еквивалент : 0,5625 инчи. Големината на низата еквивалент (метрика) : 14.29мм. Примена : Општа намена. Die Construction : комплетно склопување со две парчиња. Стил на умирање : Систем за умирање со две парчиња. Рака на сечење : десно. Материјал : Јаглероден челик. Систем за мерење : Империјал. Состојба на површината : светла. Големина на алатката : 9/16-18 УНФ. Големина на колекции : #5. Надворешен дијаметар : 2-75 инчи; Надворешен дијаметар (метрика) : 63,50мм.

Карактеристики

Производи во категоријата