.

.

Производител на етикети Phomemo Q31 со ленти со бела етикета

Производител на етикети Phomemo Q31 со ленти со бела етикета

DEN 1.67

Износ
Залиха

Она што го добивате- еден Phomemo Q31 производител на етикети 6 ролни сет и 3 ролни бели ленти со етикета. Помал и полесно- споредено со традиционалните производители на етикети, овој производител на мини етикети е само големина на дланката и може лесно да се стави на кое било место. Само поврзете го вашиот телефон и можете да отпечатите каде било во кое било време. Уредување на паметни апликации- Преземи [Печати мајстор] Апликација за уредување етикети. Оваа апликација содржи многу бесплатни шаблони и 300+ икони. Повеќе од 50+ фонтови. Супер 12 Национални јазици. Исто така, можете да го користите ова за да датум на печатење, баркодови, линии и табели. Овозможете го печатењето со етикета полесно и посмешно. Различни производи за етикети со етикета Q31 компатибилни со етикетата за умирање и континуирана етикета. Повеќе од 50+ етикети со ширина од 6мм до 15мм (1/8 "до 1/2"). Може да се користи во канцеларија, дома, продавница, училиште итн.,. Преносни етикети машини за машини-фомемо Q31 поддржува полнење на кабел за тип-C или инсталира 4 батерии на ААА. Може да изберете еден од методите за полнење. Тој е многу погоден за патување или излегување. Во пакетот е вклучен кабел за полнење Type-C. Она што го добивате- еден Phomemo Q31 производител на етикети 6 ролни сет и 3 ролни бели ленти со етикета. Помал и полесно- споредено со традиционалните производители на етикети, овој производител на мини етикети е само големина на дланката и може лесно да се стави на кое било место. Само поврзете го вашиот телефон и можете да отпечатите каде било во кое било време. Уредување на паметни апликации- Преземи [Печати мајстор] Апликација за уредување етикети. Оваа апликација содржи многу бесплатни шаблони и 300+ икони. Повеќе од 50+ фонтови. Супер 12 Национални јазици. Исто така, можете да го користите ова за да датум на печатење, баркодови, линии и табели. Овозможете го печатењето со етикета полесно и посмешно. Различни производи за етикети со етикета Q31 компатибилни со етикетата за умирање и континуирана етикета. Повеќе од 50+ етикети со ширина од 6мм до 15мм (1/8 "до 1/2"). Може да се користи во канцеларија, дома, продавница, училиште итн.,. Преносни етикети машини за машини-фомемо Q31 поддржува полнење на кабел за тип-C или инсталира 4 батерии на ААА. Може да изберете еден од методите за полнење. Тој е многу погоден за патување или излегување. Во пакетот е вклучен кабел за полнење Type-C. Производител на етикети Phomemo Q31 со ленти со бела етикета.

Карактеристики

Производи во категоријата