.

.

CHANWA 5PCS AC 10A/250V 15A/125v 3 Pin SPDT ВКЛУЧЕН-ИСКЛУЧЕН-ВКЛУЧЕН 3 Позиција Брод Рокер Прекинувач

CHANWA 5PCS AC 10A/250V 15A/125v 3 Pin SPDT ВКЛУЧЕН-ИСКЛУЧЕН-ВКЛУЧЕН 3 Позиција Брод Рокер Прекинувач

DEN 2.67

Износ
Залиха

Прекинувачи. Префрлувањепол Двојно Фрлање (СПДТ) Тип На Контакт, 3 Пински Терминали, Вклучено Исклучено При Прицврстување во Рокерскиот Прекинувач.Означено на рокерот : I/O/II (вклучено исклучено) за прецизни индикации.Апликација за тоа многу автомобил, мотоцикл, брод,некоја машина, дозер за вода итн.Име на производ : Рокер Прекинувачи : SPDTTerminals : 3 Pin (On-Off-On)Рејтинг Напон : AC 10 A/250 V 15 A/125 VTotal Големина(Секој од нив) : 3 x 1.4 x 3.8 cm/ 1.2" x 0.55" x 1.5"(L*W*T)Монтажа Големина : 2.6 x 1 x 3cm/ 1" x 0.4" x 1.2"(L*W*т)Боја : Блекматеријал : Пластика, Металтотална Тежина : 37гпакувана Содржина : 5 Х Рокер Прекинувач БЕЛЕШКА : ЛЕСНОТО СНИМАЊЕ и РАЗЛИЧНИТЕ ДИСПЛЕИ МОЖЕ Да ПРЕДИЗВИКААТ бојата на предметот на сликата Малку Поинаква од вистинската работа.Дозволената грешка при мерењето е +/-1-3 км.Еден Пол Двојно Фрлање (СПДТ) Тип На Контакт, 3 Пински Терминали, Вклучено Исклучено При Прицврстување Во Рокерскиот Прекинувач.Означено на рокерот : I/O/II (вклучено исклучено) за прецизни индикации.Апликација за тоа многу автомобил, мотоцикл, брод,некоја машина, дозер за вода итн.

Карактеристики

Производи во категоријата