.

.

ЦИПА 93180 Ево Форманс Ултра-Бела ПРЕДВОДЕНА Полицаец Строб,

ЦИПА 93180 Ево Форманс Ултра-Бела ПРЕДВОДЕНА Полицаец Строб,

DEN 298.08

Износ
Залиха

Моќни и професионални стробови направени за да одговараат на речиси секое возило. Специјално дизајнираните светилки излегуваат светлина во сите правци. Над 300 лумени по сијалица со поголем интензитет и подобра дифузија. 5 различни трепкачки строб секвенци контролирани со вклучени купола-капа микро-контролер. Водоотпорна и отпорна на удари контролна кутија и строб светилки. Лед-Полицајците Се моќни и професионални стробови. Секоја сијалица испушта повеќе од 300 лумени светлина. Стробите користат нов ТИП НА ЛЕР што е голем и рамен и нова основа што им овозможува да се извртуваат во позиција буквално во секое возило. Тие беа дизајнирани со алуминиумска основа со специјално дизајнирана сијалица за да овозможат емитување на светлина во сите правци истовремено; максимално искористување на рефлекторите на фаровите на возилото. Led диодите се многу потрајни од обичните светла. Покрај тоа, контролната кутија и куќиштата на сијалицата се изградени од издржливи материјали што ги прават водоотпорни и отпорни на удари. Други придобивки се дека животот НА ЛЕР сијалицата е многу поголем од обичната сијалица. Проценетиот животен век е оценет на 2000-плус часови. Лед-Полицајците Се програмирани со 5 различни трепкачки секвенци на строб кои се контролирани од микро-контролер со капаче од купола, кој се инсталира во внатрешноста на возилото. Вклучува 2 ЛЕД светилки за строб, 1 трансформаторска кутија, 1 контролер, 2 завртки за монтирање, 1 налепница ЗА Формирање ЕВО и чекор по чекор инструкции. Ве молиме запомнете : Инсталацијата бара познавање на електрични системи од 12 волти. Ако не сте запознаени со електрични системи од 12 волти, побарајте помош од вашиот локален центар за инсталација на автомобили. Само за теренска и декоративна употреба. Проверете ги државните и локалните закони.

Карактеристики

Производи во категоријата