.

.

X-DREE LXK3-20s/D Серпентина Пролет Активатор Граничен Прекинувач AC380V 0.8 A DC220V 0.15 A(LXK3-20S / D Прекинувач de lémite de acuador de muelle helicoidal AC380V 0.8 DC220V 0.15 A

X-DREE LXK3-20s/D Серпентина Пролет Активатор Граничен Прекинувач AC380V 0.8 A DC220V 0.15 A(LXK3-20S / D Прекинувач de lémite

DEN 2.67

Износ
Залиха

Име На Производот : Ограничување Прекинувач;Модел Бр. : LXK3-20s/D; Погон Тип : Серпентина Пролет. Тип на контакт : 1 NC, 1 NO;Ith : 10 A;AC-15 : AC 380 V 0.8 A. DC-13 : DC 220 V 0.15 A;Големина На Врвот На Пролетта : 40 x 9mm/ 1.6 "x 0.35" (L*D); Вкупна Големина (Прибл.) : 19 х 4 х 5,7 см/ 7,5 "х 1,6" х 2,2 "(Л*В*Т). Големина На монтирање : 60 х 30мм/ 2,4 "х 1,2" (Л*В); Материјал : Метал;Боја : Како Што Е Прикажано На Сликата( Димензионе дел поддршка : 60 х 30 мм / 2,4 '"х 1,2 '' (Л * В); Материјал : метало; Боја : дојди замислете. Нето Тежина : 215гр; Содржина На Пакетот : 1 x Прекинувач За Ограничување(Песо нето : 215 г; контенуто дела конфезионе : 1 х финекорса. LXK3-20s/D Серпентина Пролет Активатор Граничен Прекинувач AC380 V 0.8 DC220 V 0.15 Аспектикација : Опис : ве Молиме обрнете внимание На Рејтингот На Напонот и проверете со напонот на вашето место за да бидете сигурни Дека Граничниот Прекинувач успешно работи.Граничниот прекинувач е да служи на такво контролно коло КАКО AC50-60 Hz, напон ОД 380 V AC или 220 V DC и струја ОД 10 A за автоматска контрола на машинскиот алат, ограничување на движењето и дејството на погонскиот механизам и контролната програма. Серпентина пролет активатор, 1 NC + 1 НЕМА конфигурација контакт.опис На Шпански Lxk3-20 S / D Finecorsa atuatore molla ELICOIDALE AC380 V 0.8 A DC220 V 0.15 ANome prodotto : Interruttore di fine corsa, Modello n. LXK3-20s / D, Tipo atuatore : Molla elicoidale Tipo di contatto : 1 NC, 1 НЕ; Ith : 10 A; AC-15 : Ац 380в 0,8 АДЦ-13 : Дц 220 в 0,15 а; димензионе пунта а мола : 40 Х 9 ММ / 1,6' 'х 0,35' '(Л * д); димензиони Тотали (АПРОС.) : 19 x 4 x 5,7 cm / 7,5' 'x 1,6" x 2.2 "(L * W * T) Димензионе дел поддршка : 60 x 30 mm / 2,4 ''x 1,2 '' (L * W); Материјал : метало; боја : дојди имагинепесо нето : 215 g; контенуто дела конфезионе : 1 x finecorsa.

Карактеристики

Description:
Please pay attention to the Voltage Rating and check with the voltage of your place to make sure the Limit Switch successfully works.The limit switch is to serve at such control circuit as AC50-60Hz, voltage of 380V AC or 220V DC and current of 10A to automatically control machine tool, limit movement and action of drive mechanism and control program. Coil spring actuator, 1 NC + 1 NO contact configuration.
description in Spanish:
LXK3-20S / D Finecorsa attuatore molla elicoidale AC380 ν 0.8A DC220V 0.15A:
Nome prodotto:
Interruttore di fine corsa, Modello n. LXK3-20S / D, Tipo attuatore
Tipo di contatto:
1 NC, 1 NO; Ith
DC-13:
DC 220 V 0.15 A; Dimensione punta a molla
Dimensione del supporto:
60 x 30 mm / 2,4' 'x 1,2' '(L * W); Materiale
Peso netto:
215 g; Contenuto della confezione

Производи во категоријата