.

.

Замена на техничка Прецизност За Осрам Силванија 40а15/sl Сијалицата Е Компатибилна Со Осрам Силванија

Замена на техничка Прецизност За Осрам Силванија 40а15/sl Сијалицата Е Компатибилна Со Осрам Силванија

DEN 1.67

Износ
Залиха

Замена За Осрам Силванија 40а15/sl Сијалицата Е Компатибилна со Осрам Силванија. Волти 120. Вати 0.40. Единица по продажба : 1. Замена За Осрам Силванија 40а15/sl Сијалицата Е Компатибилна со Осрам Силванија.

Карактеристики

Производи во категоријата