.

.

Печат на дрво Инкадинкадо, зимски колаж

Печат на дрво Инкадинкадо, зимски колаж

DEN 2.33

Износ
Залиха

Големина на печат на дрво од 1 парчиња : 3,50-инчи-по-4-инчи. Квалитетно дрво монтиран гумен печат. Марки јасен, остра и прецизна слика. Издржлив и лесен за чистење. Инспирирана од компанијата Канд. Големина на печат на дрво од 1 парчиња : 3,50-инчи-по-4-инчи. Квалитетно дрво монтиран гумен печат. Марки јасен, остра и прецизна слика. Издржлив и лесен за чистење. Инспирирана од компанијата Канд. Снежната сцена на овој печат за зимски колаж Inkadinkado е инспирирана од компанијата Канд. Совршен за картички за одмор, ознаки за подароци, белешки и многу повеќе. Црвениот гумен печат остава прецизен и траен впечаток. Големина на печат 3,50-инчи-по-4-инчи.

Карактеристики

Производи во категоријата