.

.

Aten UC232A1 USB на адаптерот RS-232

Aten UC232A1 USB на адаптерот RS-232

DEN 337.92

Износ
Залиха

Поддржете го серискиот интерфејс RS232. Целосна усогласеност со спецификацијата на USB. Стапка на пренесување на податоци до 230kbps. Работи со мобилни телефони, PDA, дигитални фотоапарати, модеми или терминален адаптер ISDN. Компатибилност на оперативниот систем : Виндоус, Mac, Linux. Поддржете го серискиот интерфејс RS232. Целосна усогласеност со спецификацијата на USB. Стапка на пренесување на податоци до 230kbps. Работи со мобилни телефони, PDA, дигитални фотоапарати, модеми или терминален адаптер ISDN. Компатибилност на оперативниот систем : Виндоус, Mac, Linux. USB до PDA/ сериски (DB9) адаптер w/ компјутер.

Карактеристики

Производи во категоријата