.

.

Производител на бучава за итни случаи со мачки

Производител на бучава за итни случаи со мачки

DEN 169.44

Износ
Залиха

Овој електронски нозогер со итни случаи со 3½ (8,9 см) вклучува четири фрази : вие сте неверојатни, сјајни и виножита, верувајте во еднорози и дојдете флорични. Отсекогаш бил сон на човештвото да комуницира со нашите мачки. Овој сет на четири копчиња нè става еден чекор поблиску до универзален преведувач за мачки. Нашите партиски клокари се изработени од квалитетна пластика и хартија, безбедни и нетоксични за допирање, не лесен за кршење или солза, сигурен за употреба долго време, убаво да се создаде смешно. Овие смешни производители на метални бучава можат да произведат смешни и весели звуци и да ја искористат забавната атмосфера. Зачувајте го вашиот глас за поважните делови од перформансите на вашата забава без да ги изневерите вашите вентилатори. Овој уред управуван од батерија има 4 класични звуци на мачки што можете да ги користите да ја воодушеви секоја публика. Ова 3½ “(8,9 см) Електронски итен итен еднорог NOISEMAKER вклучува четири фрази : Вие сте неверојатни, сјајни и виножита, верувајте во еднорози и дојдете флорични. Отсекогаш бил сон на човештвото да комуницира со нашите мачки. Овој сет од четири копчиња нè става еден чекор поблиску до универзален преведувач за мачки. Нашите партиски клокари се изработени од квалитетна пластика и хартија, безбедна и нетоксична за допир, не е лесен за кршење или солза, сигурен за употреба долго време, убаво е да се создаде смешно. Овие смешни производители на метални бучава можат да произведат смешни и весели звуци и да ја искористат забавната атмосфера. Зачувајте го вашиот глас за поважните делови од перформансите на вашата забава без да ги изневерите вашите обожаватели. Овој уред управуван од батерија има 4 класични звуци на мачки што можете да ги користите за да ја воодушевите секоја публика. Ова е производител на бучава со мачки за итни случаи. - Производител на бучава за итни случаи со мачки.

Карактеристики

Производи во категоријата