.

.

Beats Studio3 безжичен шум ги откажува слушалките за над уво - црвено со AppleCare+

Beats Studio3 безжичен шум ги откажува слушалките за над уво - црвено со AppleCare+

DEN 3.33

Износ
Залиха

Слушалки за откажување на безжичен бучава со високи перформанси. Компатибилен со i OS и Android уреди. Чиста адаптивна откажување на бучава (чиста АНЦ) активно го блокира надворешниот шум. Аудио калибрацијата во реално време зачувува искуство со премија за слушање. 24/7 приоритетен пристап до експерти за Apple со разговор или телефон. Поправки на пошта или пренесување. Експресна услуга за замена. Хардверска покриеност за слушалките, батеријата и вклучениот кабел за полнење. Слушалки за откажување на безжичен бучава со високи перформанси. Компатибилен со i OS и Android уреди. Чиста адаптивна откажување на бучава (чиста АНЦ) активно го блокира надворешниот шум. Аудио калибрацијата во реално време зачувува искуство со премија за слушање. 24/7 приоритетен пристап до експерти за Apple со разговор или телефон. Поправки на пошта или пренесување. Експресна услуга за замена. Хардверска покриеност за слушалките, батеријата и вклучениот кабел за полнење.

Карактеристики

Производи во категоријата