.

.

3 Мал булдог куче мека пената ДОХ - исполнети топчиња со стрес на стискање - сензорни, стрес, фигура играчка супер мека кучиња

3 Мал булдог куче мека пената ДОХ - исполнети топчиња со стрес на стискање - сензорни, стрес, фигура играчка супер мека кучиња

DEN 2.00

Износ
Залиха

Сет од 3 кучиња - овие симпатични кучиња се смирувачки сензорни топки. Тие се исполнети со мек крем за бричење како полнење во нејзината флексибилна кожа. Кога ќе ја стиснете топката, полнењето се гуши наоколу. Многу е смирувачко да се почувствува милениче за миленичиња. Овие имаат многу меко и незгодно чувство, многу е лесно да се сруши. Булдогите се 3,75 "x 1,5". Достапно на различни позиции. Fidgets се алатка за саморегулација што се користи кај деца кои имаат тешко време да седат или да се фокусираат. Фиџетс помагаат во промовирање на фокусот и концентрацијата и да го задржат телото (прстите) зафатени за да можат сè уште да седат и да се фокусираат! Fidget играчките се исто така одлични за зајакнување на мускулите на рацете и градење фино умешност на моторот и прстите. Фидгети се направени за …… фигури. Оние кои имаат нервозни принудувања или тики што ве тера да сакате да кликнете на пенкала, да извртувате коса, да изберете или гризете нокти, допрете ги прстите или да играат со промена во џебот. Фидемите се одлични за фокус. Фиџетс им овозможува на учениците или вработените да се фокусираат и да се концентрираат на наставникот, клиентот или презентерот на состанокот во канцеларијата. Fidgets ви овозможува да ги држите рацете зафатени за да можете да се концентрирате на задачата. Сет од 3 кучиња - овие симпатични кучиња се смирувачки сензорни топки. Тие се исполнети со мек крем за бричење како полнење во нејзината флексибилна кожа. Кога ќе ја стиснете топката, полнењето се гуши наоколу. Многу е смирувачко да се почувствува милениче за миленичиња. Овие имаат многу меко и незгодно чувство, многу е лесно да се сруши. Булдогите се 3,75 "x 1,5". Достапно на различни позиции. Fidgets се алатка за саморегулација што се користи кај деца кои имаат тешко време да седат или да се фокусираат. Фиџетс помагаат во промовирање на фокусот и концентрацијата и да го задржат телото (прстите) зафатени за да можат сè уште да седат и да се фокусираат! Fidget играчките се исто така одлични за зајакнување на мускулите на рацете и градење фино умешност на моторот и прстите. Фидгети се направени за …… фигури. Оние кои имаат нервозни принудувања или тики што ве тера да сакате да кликнете на пенкала, да извртувате коса, да изберете или гризете нокти, допрете ги прстите или да играат со промена во џебот. Фидемите се одлични за фокус. Фиџетс им овозможува на учениците или вработените да се фокусираат и да се концентрираат на наставникот, клиентот или презентерот на состанокот во канцеларијата. Fidgets ви овозможува да ги држите рацете зафатени за да можете да се концентрирате на задачата.

Карактеристики

Производи во категоријата