.

.

БЕРТЕХ КАПТОН ЛАПА, дебелина од 5 милји, 10 инчи x 36 јарди

БЕРТЕХ КАПТОН ЛАПА, дебелина од 5 милји, 10 инчи x 36 јарди

DEN 192.80

Износ
Залиха

Висока издржливост на температурата : Сигурен со уникатна комбинација на електрични, термички, хемиски и механички својства кои издржат екстремни температури од -269 ° C (-452 ° F) до 260 ° C (500 ° F). Издржлив материјал : Rohs- и досегната што е во согласност со лентата е направена со употреба на мека облога на полиимид филм со силиконо лепило што не остава остаток. Мулти-намена : Се користи во 3Д печатење, воздушно склопување, автомобилски капацитети, електронско склопување, производство на оптички влакна и соларни панели. Димензии : Лента со должина од 10 инчи и 36-двор има филм со дебелина од 5 милји и лепило со дебелина од 1,5 милји. Безбедноста доаѓа на прво место : BERTECH е водечки извор на електростатски производи за празнење (ESD), ленти од Каптон и колиби на прсти; Ние, исто така, произведуваме прилагодени комплети за да ги исполниме специфичните барања на нашите клиенти. Висока издржливост на температурата : Сигурен со уникатна комбинација на електрични, термички, хемиски и механички својства кои издржат екстремни температури од -269 ° C (-452 ° F) до 260 ° C (500 ° F). Издржлив материјал : Rohs- и досегната што е во согласност со лентата е направена со употреба на мека облога на полиимид филм со силиконо лепило што не остава остаток. Мулти-намена : Се користи во 3Д печатење, воздушно склопување, автомобилски капацитети, електронско склопување, производство на оптички влакна и соларни панели. Димензии : Лента со должина од 10 инчи и 36-двор има филм со дебелина од 5 милји и лепило со дебелина од 1,5 милји. Безбедноста доаѓа на прво место : BERTECH е водечки извор на електростатски производи за празнење (ESD), ленти од Каптон и колиби на прсти; Ние, исто така, произведуваме прилагодени комплети за да ги исполниме специфичните барања на нашите клиенти. Лентите на Bertech Kapton се направени со употреба на филм Каптон со 5 милји дебели со силиконски лепило со дебелина од 1,5 милји. Тие се користат во апликации на температури на ниско до -269 ° C (-452 ° F) и дури 260 ° C (500 ° F). Тие поседуваат уникатна комбинација на електрични, термички, хемиски и механички својства кои издржуваат екстремни температури, вибрации и други опкружувања што бараат. Лентите Каптон имаат голема диелектрична јачина. Заштитата на силиконски лепило не остава остаток. Исто така, достапни во дебелина од 1-мил и 2-мил.

Карактеристики

Производи во категоријата