.

.

Velleman VTLAN3 LAN тестер за RJ45 & BNC

Velleman VTLAN3 LAN тестер за RJ45 & BNC

DEN 863.84

Износ
Залиха

Индикација за ЛЕР. Напреден дизајн за лесно тестирање. BNC адаптер за тестирање на BNC кабли. Способност за тестирање на кабли од далечина и на места што не се лесно достапни. Автоматски ги извршува сите тестови и проверки за континуитет отворени парови со скратена и вкрстена жица. Индикација за ЛЕР. Напреден дизајн за лесно тестирање. BNC адаптер за тестирање на BNC кабли. Способност за тестирање на кабли од далечина и на места што не се лесно достапни. Автоматски ги извршува сите тестови и проверки за континуитет отворени парови со скратена и вкрстена жица. Velleman VTLAN3 LAN тестер за RJ45, RJ12, RJ11, RJ10 & BNC. Овој LAN тестер за различни типови на кабел е неопходен при инсталација и одржување на мрежата. Овој компактен уред може да се користи за тестирање на мрежни и телефонски кабли (RJ-45, RJ-11 и BNC). Може да ги тестира повеќето видови на телефонски и компјутерски кабли.

Карактеристики

Производи во категоријата