.

.

Замена на филтерот за убијци за Форд 227671

Замена на филтерот за убијци за Форд 227671

DEN 512.64

Износ
Залиха

Го заменува P/N 227671. гордо направен во САД. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот, загарантирани!. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Производот може да варира од сликата. Го заменува P/N 227671. гордо направен во САД. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот, загарантирани!. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Производот може да варира од сликата. 227671 Замена на елементите на филтерот Ford Ние гарантираме достапни производи со највисок квалитет. Нашите филтри за замена се загарантирани да ги исполнат или надминуваат сите спецификации на OEM. Сите предмети означени со замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство на опрема, броевите на делови треба да се вкрстат само за референца.

Карактеристики

Производи во категоријата