.

.

Јапонско бронзено огледало, Меиџи период со 2 мајмуни на рачката, околу 1700-1800

Јапонско бронзено огледало, Меиџи период со 2 мајмуни на рачката, околу 1700-1800

DEN 3.33

Износ
Залиха

Тип : огледало, регион на потекло : Јапонија. Примарен материјал : бронза, оригинална/репродукција : оригинална. Возраст : 1800-1849 година. Тип : огледало, регион на потекло : Јапонија. Примарен материјал : бронза, оригинална/репродукција : оригинална. Возраст : 1800-1849 година. Бронзено огледало, Меиџи период со мајмуни на рачка, околу 1700-1800 Состојба : Површината на огледалото е во совршена состојба-можете да видите одраз на лицето или другите предмети. Висина : 12 инчи = 30 см Дијаметар на огледалото : 6 инчи = 15,3 см Прованса : Приватна колекција во Флорида, САД Експорирана од Export Yourstore.

Карактеристики

Производи во категоријата